Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729504151

Liga 729504151 Información oficial sobre el partido 729504151 en Hattrick

05.05.2024 22:00:00

Deportivo Recoleta II Alineación oficial del equipo 'Deportivo Recoleta II' en el partido 0 - 5 Dislexia Untied Alineación oficial del equipo 'Dislexia Untied' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Deportivo Recoleta II Alineación oficial del equipo 'Deportivo Recoleta II' en el partido 0 - 2 Dislexia Untied Alineación oficial del equipo 'Dislexia Untied' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Recoleta II

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Deportivo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Christian Chasandra, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Tenorio Piazza de Deportivo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Dislexia Untied

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): En Pedro Niño donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 6 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 105 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Abderahmane Oulmi va descol·locar totalment la defensa contrària i Gianni Pescina no va perdonar i va marcar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 9 (Gol por la derecha): Al minut 9, un xut de Francisco Martín Morales des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 116 Minuto 58 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 58, en Rui Alberto Faustino del Dislexia va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Gianni Pescina que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 4.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francisco Martín Morales, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Dislexia quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Facundo Scola va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Scipio Santirocchi després de 21 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gerardo Daniel Asad va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Noël Boucher al minut 54, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.