Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729500568

Liga 729500568 Información oficial sobre el partido 729500568 en Hattrick

12.05.2024 22:00:00

Almagro Magic Alineación oficial del equipo 'Almagro Magic' en el partido 2 - 2 Estrella Sur Alineación oficial del equipo 'Estrella Sur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Almagro Magic Alineación oficial del equipo 'Almagro Magic' en el partido 2 - 3 Estrella Sur Alineación oficial del equipo 'Estrella Sur' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,1 % 5,2 % 74,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almagro Magic

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Anselmo Ricchiuti va donar a Almagro un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Antonio Ricardo Lorenzo arribés a peus de Renzo Governini, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Almagro el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Almagro va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Garshasp Ahmadlou va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Marcello Pazè es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Antonio Ricardo Lorenzo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferdows Nazem-Roaya de Almagro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Renzo Governini de Almagro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Estrella Sur

Goles Goles

  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): El jugador visitant Tamás Madár va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 72 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 162 Minuto 79 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 79, quan Barnabás Sznopek va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El Estrella creava perill des de la dreta al minut 20, però en Mark Feldborg, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pedro Enrique Del Bel desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Estrella va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 89, quan José Lavagna va quedar-se sol davant el porter Mark Feldborg, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Pablo Andrés Stortoni de Estrella va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Lavagna de Estrella la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eleuterio Severino.