Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729496924

Liga 729496924 Información oficial sobre el partido 729496924 en Hattrick

14.04.2024 22:00:00

total capos Alineación oficial del equipo 'total capos' en el partido 1 - 2 McDurria FC Alineación oficial del equipo 'McDurria FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
total capos Alineación oficial del equipo 'total capos' en el partido 1 - 0 McDurria FC Alineación oficial del equipo 'McDurria FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

total capos

Goles Goles

  • 113 Minuto 48 (Gol por la derecha): Després de 48 minuts de partit, Rodolfo Segundo Molineri igualava per total en rematar una jugada d'atac per la dreta.

McDurria FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 21 (Gol de contra por la derecha): El jugador Nafarroa Krizanic de McDurria es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 62 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 62 minuts quan Sümer Sever va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 2 per a McDurria.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de McDurria va anar a parar a la dreta de l'atac on en Modest Multyk, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 225 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Bogdan Maciosek es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 286 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 24, el McDurria estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Jerónimo Stafuzza va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Jerónimo Stafuzza de McDurria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.