Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729495396

Liga 729495396 Información oficial sobre el partido 729495396 en Hattrick

07.04.2024 22:00:00

Achirense Alineación oficial del equipo 'Achirense' en el partido 0 - 5 pirovano fc Alineación oficial del equipo 'pirovano fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Achirense Alineación oficial del equipo 'Achirense' en el partido 1 - 4 pirovano fc Alineación oficial del equipo 'pirovano fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,3 % 0,4 % 91,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Achirense

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pascual Moreno va estar a punt d'avançar els locals al minut 9 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Achirense va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pablo Andrés Hernández Larguía, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Mariano Alfredo Arnaud de Achirense va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

pirovano fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Alberto de la Torre que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Pablo Filiberto va aprofitar un error defensiu al minut 44, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a pirovano.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, Pablo Filiberto va augmentar l'avantatge de pirovano a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Juan Patricio Andonegui va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juan Patricio Andonegui de pirovano l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 81 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Humberto Oreste Gómez al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): pirovano quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Juan Patricio Andonegui va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 78 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ciro Gianola. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Luis María Serio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Niels Krasna de pirovano es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.