Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729479729

Liga 729479729 Información oficial sobre el partido 729479729 en Hattrick

28.04.2024 22:00:00

Fleteros de Lanus Alineación oficial del equipo 'Fleteros de Lanus' en el partido 3 - 0 De la Garma futbol club Alineación oficial del equipo 'De la Garma futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fleteros de Lanus Alineación oficial del equipo 'Fleteros de Lanus' en el partido 5 - 0 De la Garma futbol club Alineación oficial del equipo 'De la Garma futbol club' en el partido
Tiene mala suerte 5.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fleteros de Lanus

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Passats 23 minuts, Oscar José Balducci, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Fleteros es posava per davant!
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Fleteros va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ersha Pranginangin progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Fleteros a 3 - 0. Crisólogo Paez va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Oscar José Balducci! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Claudio Zocchi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Oscar José Balducci, als 18 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luis Agustín Ghigo va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40, Torsten Messinger gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fabrizio Allotta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Crisólogo Paez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Pakis Paparigas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Fabrizio Allotta va mantenir l'equip visitant dins del partit.

De la Garma futbol club

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): futbol van sortir al contraatac al minut 6, però Billy Coffey va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Uģis Ozoliņš quasi aconsegueix empatar per futbol al minut 32, però Augusto Scerra va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Julian Schwarzbichler va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Rikus van Bon va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Billy Coffey de futbol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.