Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729469244

Liga 729469244 Información oficial sobre el partido 729469244 en Hattrick

07.04.2024 22:00:00

Riverpasion Alineación oficial del equipo 'Riverpasion' en el partido 3 - 1 The new Dream Team Alineación oficial del equipo 'The new Dream Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Riverpasion Alineación oficial del equipo 'Riverpasion' en el partido 0 - 2 The new Dream Team Alineación oficial del equipo 'The new Dream Team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 92,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riverpasion

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Riverpasion s'avançava al marcador al minut 7, després d'un rebot que va caçar en Telamonas Sachinoglou per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Riverpasion, atacant per l'esquerra al minut 64, va aprofitar el magnífic llançament de Mircea Spirescu per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Riverpasion eren letals, i Folko Sittenthaler va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Riverpasion va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Catello Mezzanotte va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Carlos Blazina.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): Faustus Schamoni va sorprendre Carlos Blazina amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Faustus Schamoni de Riverpasion gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

The new Dream Team

Goles Goles

  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): Als 50 minuts de partit, Henryk Kanabus de Dream va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Ismael Tolengo quasi aconsegueix empatar per Dream al minut 12, però Vincenzo Poppolo va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Andrea Falavigna va fer una jugada per la banda esquerra, però Vincenzo Poppolo va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Dream va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Andrea Falavigna es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 69, en un 1 contra 1 amb el porter, però Vincenzo Poppolo va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Argentino Tolengo des de l'esquerra.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Massimo Pizzuti va encarar al porter al 81, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Blas Armando Veliz de Dream la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.