Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729462037

Liga 729462037 Información oficial sobre el partido 729462037 en Hattrick

05.05.2024 22:00:00

lujan sport club Alineación oficial del equipo 'lujan sport club' en el partido 1 - 7 La Rebanda Alineación oficial del equipo 'La Rebanda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
lujan sport club Alineación oficial del equipo 'lujan sport club' en el partido 1 - 6 La Rebanda Alineación oficial del equipo 'La Rebanda' en el partido
Tiene un resultado normal 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lujan sport club

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): lujan prenia la batuta de l'encontre al minut 26, quan en Jesús Hazas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Luca Ignacio Da Lalibera de lujan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

La Rebanda

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de César Germán Roshdestwensky que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): En Robustiano Quisbert donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 43 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, Rebanda va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Crisólogo Fantini.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Volkert Schraaven va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 56 minuts quan Crisólogo Fantini va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 5 per a Rebanda.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del Rebanda va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alcides Morales, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 6 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Volkert Schraaven va aprofitar un error defensiu al minut 86, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 7 al marcador per a Rebanda.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Volkert Schraaven quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Volkert Schraaven, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 59 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Rebanda va quedar sense poder incrementar el seu marcador.