Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729460242

Liga 729460242 Información oficial sobre el partido 729460242 en Hattrick

28.04.2024 22:00:00

Stars One FC Alineación oficial del equipo 'Stars One FC' en el partido 0 - 5 Villa Colanchanga FC Alineación oficial del equipo 'Villa Colanchanga FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Stars One FC Alineación oficial del equipo 'Stars One FC' en el partido 0 - 9 Villa Colanchanga FC Alineación oficial del equipo 'Villa Colanchanga FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stars One FC

Villa Colanchanga FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Colanchanga va ser finalitzada des de l'esquerra per Özgür Deniz Halet al minut 13. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 184 Minuto 22 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Colanchanga per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 22. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Özgür Deniz Halet. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Özgür Deniz Halet va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 27, i va fer pujar el 0 - 3 per a Colanchanga.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ivan Rigato, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Özgür Deniz Halet de Colanchanga va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 78. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 de partit, Onofrio Falsetti va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Ivan Rigato de Colanchanga va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 82 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Olmos de Colanchanga la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.