Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729459176

Liga 729459176 Información oficial sobre el partido 729459176 en Hattrick

28.04.2024 22:00:00

Pampa FC Alineación oficial del equipo 'Pampa FC' en el partido 7 - 0 san martin de burzacl Alineación oficial del equipo 'san martin de burzacl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pampa FC Alineación oficial del equipo 'Pampa FC' en el partido 4 - 0 san martin de burzacl Alineación oficial del equipo 'san martin de burzacl' en el partido
Tiene bastante suerte 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pampa FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Fernando Flavio Aragón, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Pampa se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 3.
  • 133 Minuto 6 (Gol por la derecha): László Soós va incrementar l'avantatge de Pampa amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Pampa va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Manuel Bernardo Rodrigues Freitas des de dins de l'àrea.
  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Javier Ferragut sempre és una garantia. Al minut 27, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company László Soós marcar el 4 - 0 per al Pampa.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): En László Soós va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 130 Minuto 48 (Gol de falta): Jimmy Watson va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 48 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 0.
  • 130 Minuto 62 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jimmy Watson va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 62 el resultat passava a ser de 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rodolfo Oscar Barrios no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Lucio Cambiasso estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gonzalo Francella va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gonzalo Francella es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

san martin de burzacl