Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729451280

Liga 729451280 Información oficial sobre el partido 729451280 en Hattrick

28.04.2024 22:00:00

Burrone FC Alineación oficial del equipo 'Burrone FC' en el partido 2 - 4 Olimpia Futsal Ctes Alineación oficial del equipo 'Olimpia Futsal Ctes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Burrone FC Alineación oficial del equipo 'Burrone FC' en el partido 2 - 3 Olimpia Futsal Ctes Alineación oficial del equipo 'Olimpia Futsal Ctes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,5 % 70,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burrone FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador Maxime Debord de Burrone, després de 15 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): En Alper Erdoğan de Burrone va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En José Francisco Hidalgo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 200 Minuto 83 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 83 amb una falta ben llançada per en Maxime Debord, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Álvaro Coronado no s'ho podia creure.

Olimpia Futsal Ctes

Goles Goles

  • 151 Minuto 25 (Gol por el centro): OLIMPIA van mostrar una bona compenetració quan al minut 25 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Marcus Sauer va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Damyan Zelenkov per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): En Marcus Sauer donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 53 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Damyan Zelenkov de OLIMPIA l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 4 al minut 58 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): OLIMPIA va estar a punt d'empatar al 30 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Damyan Zelenkov que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Moisis Kaloumenos va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Marcus Sauer va entorpir al marcador d'en Moisis Kaloumenos per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.