Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729450890

Liga 729450890 Información oficial sobre el partido 729450890 en Hattrick

28.04.2024 22:00:00

Buena Vista F.C. Alineación oficial del equipo 'Buena Vista F.C.' en el partido 1 - 4 Pasion NiKe Alineación oficial del equipo 'Pasion NiKe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Buena Vista F.C. Alineación oficial del equipo 'Buena Vista F.C.' en el partido 2 - 1 Pasion NiKe Alineación oficial del equipo 'Pasion NiKe' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,9 % 4,6 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Buena Vista F.C.

Goles Goles

  • 190 Minuto 42 (Gol de falta): En Marcelo Enrique 'El León' Leonian conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 1-2

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Oscar Andrés 'El Conde' Mrongowius va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Martin Výborný va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 25 per blocar una centrada d'en Andrés Mariano 'Hechicero' Bande va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de BV.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Diego Fernando Nazario no s'ho podia creure.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Jorge Walter Gaona que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrés Mariano 'Hechicero' Bande de BV la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pasion NiKe

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pasion va ser finalitzada des de l'esquerra per Turi Cassard al minut 37. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 139 Minuto 41 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Angelino Cruz van servir per superar a l'últim defensor, en Gustavo Alejandro Rodríguez. Tot va acabar amb el 0 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Pasion cantant "Angelino Cruz selecció!"
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alexios Kalikis, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Angelino Cruz va ser l'anotador del 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): Pasion van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 83 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Attilio Giardi no va ser gens encertat.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Robustiano Daniel, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Robustiano Daniel va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.