Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729448376

Liga 729448376 Información oficial sobre el partido 729448376 en Hattrick

12.05.2024 22:00:00

Jolla F. C. Alineación oficial del equipo 'Jolla F. C.' en el partido 0 - 2 Garitate FC Alineación oficial del equipo 'Garitate FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jolla F. C. Alineación oficial del equipo 'Jolla F. C.' en el partido 1 - 0 Garitate FC Alineación oficial del equipo 'Garitate FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jolla F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Stéphane Deyres quasi marca en una jugada assajada de córner que Sebastián Andrés Manso havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sebastián Andrés Manso de Jolla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Garitate FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Canibales prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Pierre Bülow.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Marius Achimescu de Canibales va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Canibales van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Çağlar Sumer va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Canibales va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Niclas Brorson, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Canibales va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pierre Bülow, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Canibales, l'equip va recuperar la pilota al minut 62 i va contraatacar. En Pierre Bülow va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Christopher Goritschnigg de Canibales va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.