Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729448371

Liga 729448371 Información oficial sobre el partido 729448371 en Hattrick

05.05.2024 22:00:00

Garitate FC Alineación oficial del equipo 'Garitate FC' en el partido 1 - 0 Banfield Athletic Club II Alineación oficial del equipo 'Banfield Athletic Club II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Garitate FC Alineación oficial del equipo 'Garitate FC' en el partido 1 - 1 Banfield Athletic Club II Alineación oficial del equipo 'Banfield Athletic Club II' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,4 % 6,5 % 21,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garitate FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 41 (Gol de penalti): Corria el minut 41, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Canibales s'avançava en el marcador després que en Niclas Brorson xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Canibales Jani Tarkkonen quasi marca al minut 42 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Bert Dont l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Shkëlzen Dajko, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, Çağlar Sumer gairebé va marcar per a Canibales des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marius Achimescu de Canibales amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bert Dont.

Banfield Athletic Club II

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Banfield va anar a parar a la dreta de l'atac on en Nazario Pena, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 289 Minuto 39 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Natanael Almagro per la seva rapidesa. Al minut 39 va intentar marxar per velocitat d'en Gianluca Foschini, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 260 Minuto 43 (Ocasión de falta): El jugador visitant Nazario Pena va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 43 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.