Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729448257

Liga 729448257 Información oficial sobre el partido 729448257 en Hattrick

28.04.2024 22:00:00

tiroconefecto Alineación oficial del equipo 'tiroconefecto' en el partido 0 - 1 Los Chichos del Odin Alineación oficial del equipo 'Los Chichos del Odin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
tiroconefecto Alineación oficial del equipo 'tiroconefecto' en el partido 1 - 3 Los Chichos del Odin Alineación oficial del equipo 'Los Chichos del Odin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,0 % 2,8 % 80,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tiroconefecto

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Emilio Andrés Magallanes estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Hansruedi Heinen, als 19 minuts, va fallar per ben poc.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Emilio Andrés Magallanes va estar a punt de marcar al minut 68 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 el tiroconefecto va posar setge sobre la defensa central visitant però en Timuçin Burkay no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Karol Szlendak de tiroconefecto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Edward Janaszak de tiroconefecto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Chichos del Odin

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Malcolm Stewart quedar desmarcat i marcar per a Chichos al minut 34. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): En Edu Oviedo va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ole Vang al minut 37, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Per Stjernstål es va quedar sol davant del porter, al minut 40. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.