Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729447749

Liga 729447749 Información oficial sobre el partido 729447749 en Hattrick

21.04.2024 22:00:00

cerveceros del sur Alineación oficial del equipo 'cerveceros del sur' en el partido 2 - 1 Club Superior Alineación oficial del equipo 'Club Superior' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cerveceros del sur Alineación oficial del equipo 'cerveceros del sur' en el partido 2 - 1 Club Superior Alineación oficial del equipo 'Club Superior' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,0 % 24,3 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cerveceros del sur

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Al minut 35 l'àrbitre va premiar cerveceros amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Pedro Feijoo va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 89, el cerveceros va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Laurenz Kowohl, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Arto Jokelainen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Raphaël Fortas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Bruno Dante Casco va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): cerveceros van sortir al contraatac al minut 80, però Maurizio Stevanin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arto Jokelainen.

Club Superior

Goles Goles

  • 163 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Heinrich-Wilhelm Kaletta que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Adérito Ceuta quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 209 Minuto 41 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Enrique Mendoza, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a cerveceros, però Raphaël Fortas no va poder encertar el xut.
  • 263 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Patrick Hirnsperger sol davant la porteria al minut 43, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Steffen Burks de Superior va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.