Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729445459

Liga 729445459 Información oficial sobre el partido 729445459 en Hattrick

05.05.2024 22:00:00

11 d agosto Alineación oficial del equipo '11 d agosto' en el partido 6 - 2 El equipo de la liga baigorriense Alineación oficial del equipo 'El equipo de la liga baigorriense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
11 d agosto Alineación oficial del equipo '11 d agosto' en el partido 4 - 1 El equipo de la liga baigorriense Alineación oficial del equipo 'El equipo de la liga baigorriense' en el partido
Tiene suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

11 d agosto

Goles Goles

  • 119 Minuto 4 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Doruk Şahin va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 4.
  • 186 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de agosto va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Nico Chisari.
  • 134 Minuto 15 (Gol de penalti): Als 15 minuts de joc, els nois de agosto van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Mario Borges augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): agosto va augmentar la diferència quan Matías Nicolás Corbalán no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a agosto i així augmentar el marcador a 5 - 1 als 63 minuts de joc. Mentre en Mario Borges el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Mario Borges va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 79 el resultat passava a ser de 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mario Borges va estar a punt de sentenciar el partit al minut 30, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): El agosto ho intentava per la dreta per mitjà de Tullio Foppa, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Tullio Foppa una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Adrian Bechstrøm va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 88 quan Joffrey Redant de agosto gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Soroush Tavana de agosto amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Soroush Tavana va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

El equipo de la liga baigorriense

Goles Goles

  • 151 Minuto 25 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 25, el jugador visitant Alejandro Cerezo va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Un mica després, Carlos Manuel Perasolo de baigorriense va reduir fàcilment l'avantatge local a 6 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 54 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Roberto Rojas va servir per deixar enrere el gegant Doruk Şahin al minut 54, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 239 Minuto 73 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Roberto Rojas va marxar de Doruk Şahin en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de baigorriense van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 239 Minuto 90 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Hermenegildo Diolosa va deixar a Doruk Şahin assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.