Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729445457

Liga 729445457 Información oficial sobre el partido 729445457 en Hattrick

28.04.2024 22:00:00

11 d agosto Alineación oficial del equipo '11 d agosto' en el partido 0 - 2 Aun Fluye Alineación oficial del equipo 'Aun Fluye' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
11 d agosto Alineación oficial del equipo '11 d agosto' en el partido 2 - 0 Aun Fluye Alineación oficial del equipo 'Aun Fluye' en el partido
Tiene mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

11 d agosto

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Tullio Foppa hauria d'haver estat gol al minut 33 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Tullio Foppa va estar a punt d'empatar per a agosto quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Federico Paroisien va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Soroush Tavana va estar a punt de marcar al minut 66 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Mario Borges no s'ho podia creure.

Aun Fluye

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En Pino Maffezzini donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): En Mirjalol Pirmatov va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 50 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Juwan Jaffe. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Fluye sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Hamoun Farvadin, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 61 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ulises Publio Moyano de Fluye va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sammy Minnich.