Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729442992

Liga 729442992 Información oficial sobre el partido 729442992 en Hattrick

28.04.2024 22:00:00

C.A. JMS Alineación oficial del equipo 'C.A. JMS' en el partido 5 - 2 Vikings Fcc Alineación oficial del equipo 'Vikings Fcc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.A. JMS Alineación oficial del equipo 'C.A. JMS' en el partido 6 - 0 Vikings Fcc Alineación oficial del equipo 'Vikings Fcc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A. JMS

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 4 gràcies a la jugada de Kürşat Alperen, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Juan Miguel Muga va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 123 Minuto 57 (Gol por la derecha): El jugador Dom Jean de C.A. JMS, després de 57 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): C.A. JMS va aconseguir el 4 - 2 quan Heinz Bugs va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de C.A. JMS pel centre va donar un gran resultat: el gol de Heinz Bugs va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Esmundo Gancedo de C.A. JMS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El C.A. JMS ho intentava per la dreta per mitjà de Nahuel Rocha, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 216 Minuto 59 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Abdul Tawhid va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Heinz Bugs, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 232 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Al minut 91, Javier Tobia gairebé va marcar per a C.A. JMS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Javier Tobia va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Vikings Fcc

Goles Goles

  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 37 minuts, Kevin Rattigan va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 2 - 1.
  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Kevin Rattigan, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Timon Blockmans, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Félix Paschoalini.