Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729442886

Liga 729442886 Información oficial sobre el partido 729442886 en Hattrick

05.05.2024 22:00:00

Devoto Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Devoto Futbol Club' en el partido 6 - 0 aguero rojo Alineación oficial del equipo 'aguero rojo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Devoto Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Devoto Futbol Club' en el partido 3 - 1 aguero rojo Alineación oficial del equipo 'aguero rojo' en el partido
Tiene bastante suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Devoto Futbol Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Devoto contenien la respiració mentre en Ubaldo Provolo s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): Amb 22 minuts jugats, en Günther Schön va augmentar l'avantatge de Devoto a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Kouros Habibi Nejad va incrementar l'avantatge de Devoto amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 70 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Leon Elias Gehring de Devoto va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 0 al marcador.
  • 140 Minuto 83 (Gol de contra de falta): El porter de Devoto va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kouros Habibi Nejad va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 5 - 0!
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): El 6 - 0 va pujar al marcador quan Devoto va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Laurent Riemen des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 19 (Ocasión de falta): Al minut 19, Kouros Habibi Nejad gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Marcelo Carrera una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Paulo Redpath va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Leon Elias Gehring gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Paulo Redpath va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

aguero rojo

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10 de partit, Salim Sami Otluğ quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): Gustel Dannewitz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Arnaud Coïc havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Silvio Fuchs de aguero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.