Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729440627

Liga 729440627 Información oficial sobre el partido 729440627 en Hattrick

07.04.2024 22:00:00

El Contador Alineación oficial del equipo 'El Contador' en el partido 2 - 4 Golfito F.C. Alineación oficial del equipo 'Golfito F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Contador Alineación oficial del equipo 'El Contador' en el partido 2 - 2 Golfito F.C. Alineación oficial del equipo 'Golfito F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,5 % 57,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Contador

Goles Goles

  • 102 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Contador va reduir el marcador al minut 47 a 1 - 2 quan Blaž Potočnjak va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 100 Minuto 76 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Marcus Lundsgaard va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Concetto Ferreri del Contador ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 206 Minuto 56 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 56, tothom va saber perquè en Radomyr Burimenko era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Golfito F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Rubén Alberto Pizarro va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Jonathan Benoît va aprofitar un error defensiu al minut 21, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Golfito.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 49 de partit va donar a Golfito l'avantatge per 1 - 3. Jonathan Benoît en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Hussein Nibuka de Golfito va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 89. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Favio Pucheta va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32 de partit, Jonathan Benoît va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 65 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Jonathan Benoît al minut 65.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Leif Modes de Golfito va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 66 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.