Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729435656

Liga 729435656 Información oficial sobre el partido 729435656 en Hattrick

28.04.2024 22:00:00

Virgonautas FC Alineación oficial del equipo 'Virgonautas FC' en el partido 2 - 4 Miranda Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Miranda Futbol Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Virgonautas FC Alineación oficial del equipo 'Virgonautas FC' en el partido 2 - 1 Miranda Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Miranda Futbol Club' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,7 % 32,4 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Virgonautas FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Virgonautas prenia la batuta de l'encontre al minut 30, quan en Florian Utterman va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Florian Utterman la va rematar Mehdi Meschi amb una magnífica volea que va fer pujar per a Virgonautas el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Mendívil va estar a punt d'acabar en gol al minut 16, però el porter visitant Juan Carlos Pi Dote va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Mehdi Meschi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 53, però una magnífica aturada de Juan Carlos Pi Dote va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 289 Minuto 78 (Ocasión evento especial): En Mehdi Meschi, al minut 78 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Mateo Chervet el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Miranda Futbol Club

Goles Goles

  • 163 Minuto 61 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 61. L'anotador per Miranda va ser Bar El Rutenberg, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Miranda va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Roberto Mato, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mateo Chervet que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, Miranda va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Mateo Chervet, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Mateo Chervet va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Miranda van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 17, però Roberto Mato va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Edgardo Oscar Zazzali ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Volker Planitz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Miranda va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Edgar Crespí va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Martín Ignacio Luna de Miranda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.