Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729423677

Liga 729423677 Información oficial sobre el partido 729423677 en Hattrick

05.05.2024 22:15:00

FC PLUTO Alineación oficial del equipo 'FC PLUTO' en el partido 4 - 2 Saint Augusta Alineación oficial del equipo 'Saint Augusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
FC PLUTO Alineación oficial del equipo 'FC PLUTO' en el partido 8 - 2 Saint Augusta Alineación oficial del equipo 'Saint Augusta' en el partido
Es un cenizo 8.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC PLUTO

Goles Goles

  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Charly Furst trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Els jugadors del PLUTO amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 47, deixant Bakhytzhan Kabdolov en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): PLUTO va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 56 Fabián Cabrera va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Bakhytzhan Kabdolov va incrementar l'avantatge de PLUTO amb el 4 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): En Bakhytzhan Kabdolov es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Blažej Pultar va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): Blažej Pultar hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jani Mäkäräinen havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip PLUTO Jani Mäkäräinen quasi marca al minut 68 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Blažej Pultar l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 234 Minuto 75 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Bakhytzhan Kabdolov va sortir molt desviat al minut 75.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jani Mäkäräinen de PLUTO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jani Mäkäräinen de PLUTO va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Saint Augusta

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Augusta prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Kendale McPhee.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, Augusta va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Kendale McPhee, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Xavier Niles va fer una estirada espectacular al minut 85, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Pepe Kylkilahti.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Jan Dybo, el jugador de Augusta va ser expulsat al minut 41.