Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729417791

Liga 729417791 Información oficial sobre el partido 729417791 en Hattrick

28.04.2024 20:00:00

FC Bricks Alineación oficial del equipo 'FC Bricks' en el partido 1 - 2 Monk's United Alineación oficial del equipo 'Monk's United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Bricks Alineación oficial del equipo 'FC Bricks' en el partido 1 - 0 Monk's United Alineación oficial del equipo 'Monk's United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bricks

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Emanuel Miloşescu entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Bricks, un peu providencial d'en Hennie de Wijs va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Elbio Cozzi va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Alex Hullinger rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pietro Loisi no va ser aprofitada per en Maas Eckhardt que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pietro Loisi va fer una magnífica centrada, però la rematada de Gaber Ilhami va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Monk's United

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de United eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 20, Arian Connor Gatterer va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Giovanni Marconi de United va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): United van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 72, però Dé von Gerhardt va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dé von Gerhardt es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.