Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729416559

Liga 729416559 Información oficial sobre el partido 729416559 en Hattrick

28.04.2024 20:00:00

Sporting Fort Alineación oficial del equipo 'Sporting Fort' en el partido 4 - 3 Corpse Grinder Alineación oficial del equipo 'Corpse Grinder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Sporting Fort Alineación oficial del equipo 'Sporting Fort' en el partido 6 - 0 Corpse Grinder Alineación oficial del equipo 'Corpse Grinder' en el partido
Tiene mala suerte 6.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Fort

Goles Goles

  • 109 Minuto 3 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Pirmin Knorr després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Grinder Enrique Tromp, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 0 - 1.
  • 113 Minuto 19 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Francesco Molaro de Sporting va aconseguir igualar el partit al minut 19, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 139 Minuto 29 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Jan-Heiko Gootjes! Un inimaginable dribbling sobre Ronnie Modderman va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 2 per a Sporting.
  • 112 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Sporting s'esgargamellaven dempeus per esperonar Delano Jaliens que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 72 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Sporting va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 77 Jan-Heiko Gootjes va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a Sporting per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jan-Heiko Gootjes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Francesco Molaro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Corpse Grinder

Goles Goles

  • 141 Minuto 23 (Gol de contra por el centro): Roger Krassenburg va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Grinder, al minut 23. El marcador va canviar a 1 - 2.
  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Karst Oonk que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 de partit, Enrique Tromp va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Grinder va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Philip Schutgens va desviar el xut final de Thijs Vellinga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Remie Eyer quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Volkert Korte de Grinder la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.