Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729413989

Liga 729413989 Información oficial sobre el partido 729413989 en Hattrick

12.05.2024 20:00:00

Romulus Boys Alineación oficial del equipo 'Romulus Boys' en el partido 1 - 2 Sjofke United Alineación oficial del equipo 'Sjofke United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Romulus Boys Alineación oficial del equipo 'Romulus Boys' en el partido 1 - 1 Sjofke United Alineación oficial del equipo 'Sjofke United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,9 % 20,9 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Romulus Boys

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): En Aureliano Posser entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Romulus, un peu providencial d'en Stefano Gelosini va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Romulus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Stefano Gelosini va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Kacper Janczy va rematar alt.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Romulus per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 59, quan Trajano Quintero va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Diego González de Romulus va intentar batre la porteria rival al minut 83 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dashka Nymadawa de Romulus es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sjofke United

Goles Goles

  • 160 Minuto 53 (Gol de falta): Olli Kremsbrucker va empatar per a Sjofke, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Nick Kleinen va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 73.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mari van Hilst es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Mari van Hilst va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Olli Kremsbrucker de Sjofke va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.