Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729413978

Liga 729413978 Información oficial sobre el partido 729413978 en Hattrick

28.04.2024 20:00:00

Angulus Superior Alineación oficial del equipo 'Angulus Superior' en el partido 2 - 1 Sjofke United Alineación oficial del equipo 'Sjofke United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Angulus Superior Alineación oficial del equipo 'Angulus Superior' en el partido 7 - 1 Sjofke United Alineación oficial del equipo 'Sjofke United' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Angulus Superior

Goles Goles

  • 120 Minuto 17 (Gol de falta): Superior va agafar avantatge al minut 17 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Ariel Gazarkiewicz fent així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Superior pel centre va donar un gran resultat: el gol de Òscar Ques va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Segundo Zaruski. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Superior va estar a punt de marcar quan Georgi Doychinov va fer una passada impressionant a Abraham Crijns, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 285 Minuto 50 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Superior van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Georgi Doychinov, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Günther Schwärzler va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Sjofke United

Goles Goles

  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Sjofke seguien lluitant fins al final. Al minut 89, fruit d'aquests esforços, Mari van Hilst va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Herwig Dahten al minut 26 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sjofke va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Enrico Vidal Matos va sortir per sobre el travesser.