Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729405859

Liga 729405859 Información oficial sobre el partido 729405859 en Hattrick

21.04.2024 20:00:00

All Stars Oegstgeest Alineación oficial del equipo 'All Stars Oegstgeest' en el partido 5 - 0 Joene United Alineación oficial del equipo 'Joene United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
All Stars Oegstgeest Alineación oficial del equipo 'All Stars Oegstgeest' en el partido 8 - 0 Joene United Alineación oficial del equipo 'Joene United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

All Stars Oegstgeest

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): All stars va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Haraldur Halldórsson, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Herrik Wilnis que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Raimund Wallshein, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a All stars.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Amb 35 minuts jugats, en Herrik Wilnis va augmentar l'avantatge de All stars a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 77 minuts de joc, Kaarlo Kakkonen, corrent com un esperitat, superà primer Jordy Cabus per velocitat, i després el porter posant el 4 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Leslie Jongeneelen es va introduir dins la defensa central al minut 87, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Franz Doberer de All stars va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Olaf Sikkes que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Leslie Jongeneelen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Franz Doberer per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Steffen Erkens va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Passaven 48 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Leslie Jongeneelen va rematar alt.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Steffen Erkens al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Leslie Jongeneelen va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, Raimund Wallshein gairebé va marcar per a All stars des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Franz Doberer de All stars gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maarten-Jan Scheuneman de All stars es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Maarten-Jan Scheuneman va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que All stars va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Joene United

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Joene va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gertjan Brinkhoff, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Joene van sortir al contraatac amb encert al minut 49, però Gertjan Brinkhoff no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Joene van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bert van Gogh va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Dennie Vroegindeweij de Joene va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.