Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729403004

Liga 729403004 Información oficial sobre el partido 729403004 en Hattrick

28.04.2024 20:00:00

Historica Alphia Alineación oficial del equipo 'Historica Alphia' en el partido 1 - 3 Petan FC Alineación oficial del equipo 'Petan FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Historica Alphia Alineación oficial del equipo 'Historica Alphia' en el partido 2 - 1 Petan FC Alineación oficial del equipo 'Petan FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,9 % 35,4 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Historica Alphia

Goles Goles

  • 102 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Wouter-Jan Weijers de Historica va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Historica per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wouter-Jan Weijers, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): Historica van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 26 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Idsert Kok no va ser gens encertat.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Historica Uri de Hollander quasi marca al minut 62 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Guido ter Hoeve l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Petan FC

Goles Goles

  • 108 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 20, en Ard Lettinga la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Linus Lettinga que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Henry de Leeuw va augmentar l'avantatge de Petan a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Linus Lettinga va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, el Petan va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Ard Lettinga s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Gerónimo Rozán després de 29 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Feddo Daamen va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Linus Lettinga de Petan va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.