Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729399706

Liga 729399706 Información oficial sobre el partido 729399706 en Hattrick

05.05.2024 20:00:00

Team-Barros Alineación oficial del equipo 'Team-Barros' en el partido 0 - 4 Fc Boppe Alineación oficial del equipo 'Fc Boppe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Team-Barros Alineación oficial del equipo 'Team-Barros' en el partido 0 - 4 Fc Boppe Alineación oficial del equipo 'Fc Boppe' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team-Barros

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Team-Barros va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joni Lantela, però el porter rival va fer una gran aturada.

Fc Boppe

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): En Volkan Aztekin entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Boppe, un peu providencial d'en Male Nazeeha va situar el 0-1 al panell digital.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Male Nazeeha de Boppe l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 16 de partit.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mauryliusz Kajmowicz va augmentar l'avantatge de Boppe a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30, Boppe va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Armand Peper, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Armand Peper quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joël van Ooijen, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55 de partit, Glenn Blake va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hannes Lassmann va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lee Weitz de Boppe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Wladimir van Bohemen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.