Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729393718

Liga 729393718 Información oficial sobre el partido 729393718 en Hattrick

12.05.2024 20:00:00

FC. Molenheide Alineación oficial del equipo 'FC. Molenheide' en el partido 0 - 10 Vanderclines Alineación oficial del equipo 'Vanderclines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC. Molenheide Alineación oficial del equipo 'FC. Molenheide' en el partido 0 - 4 Vanderclines Alineación oficial del equipo 'Vanderclines' en el partido
Tiene un resultado normal 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC. Molenheide

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Doug Radtke va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 73 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Vili Innanmaa de FCM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Vanderclines

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Cas 'Makreel' Haringman va posar els visitants Vanderclines per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 5 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joshua Nicolaas de Vanderclines l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 5 de partit.
  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Yavuz Fuzuli va anar directament als peus de Thomas 'Schuurpapier' Springer que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 3.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Andreas Benoit-Hutter va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Vanderclines, Yavuz Fuzuli, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 44 de partit va donar a Vanderclines l'avantatge per 0 - 5. Peter 'Bokkenrijder' Koekebakker en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 65 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Maciej Fotyga de Vanderclines va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 6 per als visitants al minut 65.
  • 119 Minuto 67 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Maciej Fotyga sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Thomas 'Schuurpapier' Springer que, efectivament, va fer pujar el 0 - 7!
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Andreas Benoit-Hutter va augmentar l'avantatge de Vanderclines a 0 - 8 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Cas 'Makreel' Haringman va augmentar l'avantatge de Vanderclines a 0 - 9 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Al minut 91, els visitants es van col·locar 0 - 10 per sobre quan Cas 'Makreel' Haringman va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Yavuz Fuzuli. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Vanderclines Andreas Benoit-Hutter quasi marca al minut 90 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Thomas 'Schuurpapier' Springer l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.