Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729385370

Liga 729385370 Información oficial sobre el partido 729385370 en Hattrick

05.05.2024 20:00:00

FC MJP Alineación oficial del equipo 'FC MJP' en el partido 3 - 0 FC Angus Alineación oficial del equipo 'FC Angus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC MJP Alineación oficial del equipo 'FC MJP' en el partido 5 - 0 FC Angus Alineación oficial del equipo 'FC Angus' en el partido
Tiene mala suerte 5.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC MJP

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Kari Lintukorpi estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Heliodoro Yauri va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 25.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Josh van der Wolff va incrementar l'avantatge de MJP amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): MJP va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Josh van der Wolff va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Kari Lintukorpi va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Rutgerus van Elferen va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jerrel Oosterveld. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Angus. La jugada d'estratègia del MJP per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Josh van der Wolff va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gysbert Ekelschot al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Erkka Sulkava va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Josh van der Wolff una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Gysbert Ekelschot va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jernst Knoops de MJP es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Angus