Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729378361

Liga 729378361 Información oficial sobre el partido 729378361 en Hattrick

21.04.2024 20:00:00

V.V. Waddinxveen Alineación oficial del equipo 'V.V. Waddinxveen' en el partido 3 - 5 INHOLLAND Alineación oficial del equipo 'INHOLLAND' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
V.V. Waddinxveen Alineación oficial del equipo 'V.V. Waddinxveen' en el partido 3 - 1 INHOLLAND Alineación oficial del equipo 'INHOLLAND' en el partido
Tiene un resultado normal 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,8 % 0,7 % 10,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

V.V. Waddinxveen

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Nikodemus Andreasson de Waddinxveen aconseguir un gol al minut 18 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Amb 19 minuts jugats, en Roberto Cappelletti va augmentar l'avantatge de Waddinxveen a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Waddinxveen prenia la batuta de l'encontre al minut 49, quan en Rareş Mardale va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Waddinxveen va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Angelo Brizzante va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Cordeiro.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alin Golea va entorpir al marcador d'en Kasper Berthelsen per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

INHOLLAND

Goles Goles

  • 153 Minuto 21 (Gol por la derecha): INHOLLAND van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 21 quan Bertie Swanson sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 161 Minuto 23 (Gol por el centro): INHOLLAND van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 23, quan Cor Rademakers va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 75 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Moosa Nadir de INHOLLAND marcar el 3 - 3 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Stoffel de Barros va poder marcar tot sol el 3 - 4.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 81, INHOLLAND va augmentar el seu avantatge a 3 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Moosa Nadir.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): INHOLLAND va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 32, quan Cor Rademakers va quedar-se sol davant el porter Ovidiu Popescu, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Georg Tummeley va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 86, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.