Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729376291

Liga 729376291 Información oficial sobre el partido 729376291 en Hattrick

21.04.2024 20:00:00

Ajax Phoenix Alineación oficial del equipo 'Ajax Phoenix' en el partido 5 - 0 FC Once Dominators Alineación oficial del equipo 'FC Once Dominators' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Ajax Phoenix Alineación oficial del equipo 'Ajax Phoenix' en el partido 8 - 0 FC Once Dominators Alineación oficial del equipo 'FC Once Dominators' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ajax Phoenix

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Adam Vriezema de Phoenix aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): En Andrea Perrari de Phoenix va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Boris Thalmayer va incrementar l'avantatge de Phoenix amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Andrea Perrari es va introduir dins la defensa central al minut 74, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que René Hockler va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ingo Prade al minut 36 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Brent Topper va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Brent Topper, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Ángel Luis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 48, però una magnífica aturada de Ingo Prade va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): Rémi Navarro va sorprendre Ingo Prade amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Rémi Navarro de Phoenix gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): René Meskens de Phoenix es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 78 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En René Hockler donava suport als seus companys amb bon èxit col·lectiu.

FC Once Dominators