Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729373431

Liga 729373431 Información oficial sobre el partido 729373431 en Hattrick

21.04.2024 20:00:00

Denchester Utd Alineación oficial del equipo 'Denchester Utd' en el partido 4 - 0 GFC Phoenix Alineación oficial del equipo 'GFC Phoenix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Denchester Utd Alineación oficial del equipo 'Denchester Utd' en el partido 3 - 0 GFC Phoenix Alineación oficial del equipo 'GFC Phoenix' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Denchester Utd

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): El jugador Oreste Leocadia de Denchester, després de 5 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): Denchester va obtenir un penal al minut 33, que va llançar a la perfecció Oreste Leocadia. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): Als 34 minuts de joc, els nois de Denchester van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Oreste Leocadia augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 130 Minuto 51 (Gol de falta): El gol de falta de Oreste Leocadia sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 51 i ampliar l'avantatge de Denchester a 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Bryan Cabrão una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 20, però una magnífica aturada de Bernd Schmischow va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Adriano Doria va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Aleksandar Šolajić es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Oreste Leocadia de Denchester gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

GFC Phoenix

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 60, tothom va saber perquè en Mathis Lescop era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Phoenix van sortir al contraatac amb encert al minut 76, però Ivan Daskalov no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 250 Minuto 81 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Michael Schovanec l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vurnon van Dal de Phoenix es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Alcino Alves de Phoenix va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mathis Lescop de Phoenix amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ivan Daskalov de Phoenix va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.