Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729369073

Liga 729369073 Información oficial sobre el partido 729369073 en Hattrick

05.05.2024 20:00:00

Nolens Volens Alineación oficial del equipo 'Nolens Volens' en el partido 7 - 1 Blunderland Alineación oficial del equipo 'Blunderland' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nolens Volens Alineación oficial del equipo 'Nolens Volens' en el partido 3 - 0 Blunderland Alineación oficial del equipo 'Blunderland' en el partido
Tiene mucha potra 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nolens Volens

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Paul Francis s'emportà una gran ovació del públic local al minut 17, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Giovanni Capunzo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Nolens se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 31.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Nolens va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 35, quan Rob Padt, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 1.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Terry Beel va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Patrizio Poggi de Nolens va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 1.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): Als 62 minuts de joc, els nois de Nolens van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Axel Ehlers augmentant l'avantatge per als locals: 6 - 1.
  • 136 Minuto 63 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Hildebrand Martinsson es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Patrizio Poggi per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 63 passava a ser 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gerard Wirschun va rematar alt.

Blunderland

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Al minut 5 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Prospero Salata que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.