Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729367168

Liga 729367168 Información oficial sobre el partido 729367168 en Hattrick

05.05.2024 20:00:00

Marriot Beach Soccer Alineación oficial del equipo 'Marriot Beach Soccer' en el partido 2 - 0 De Witte Raven Alineación oficial del equipo 'De Witte Raven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marriot Beach Soccer Alineación oficial del equipo 'Marriot Beach Soccer' en el partido 1 - 2 De Witte Raven Alineación oficial del equipo 'De Witte Raven' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,8 % 1,4 % 84,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marriot Beach Soccer

Goles Goles

  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): Una falta al minut 36 va provocar un lliure directe. Lars Wijnstekers el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Lars Wijnstekers va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Colin Booi va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Magnus Korsholm va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Marriot va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 27 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lars Wijnstekers ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

De Witte Raven

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Raven va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marek Kubát va desviar el xut final de Nadir Ahmed després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): David Obeth va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marek Kubát, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Obeth de Raven va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.