Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729366949

Liga 729366949 Información oficial sobre el partido 729366949 en Hattrick

12.05.2024 20:00:00

crusader AFC Alineación oficial del equipo 'crusader AFC' en el partido 1 - 2 henkies team Alineación oficial del equipo 'henkies team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
crusader AFC Alineación oficial del equipo 'crusader AFC' en el partido 2 - 0 henkies team Alineación oficial del equipo 'henkies team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

crusader AFC

Goles Goles

  • 101 Minuto 68 (Gol por el centro): Karst Smeets de crusader va demostrar les seves habilitats al minut 68 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Karst Smeets del crusader ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Al minut 8 el crusader va posar setge sobre la defensa central visitant però en Gabriel Cebericha no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Karst Smeets va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Toon Volmer no s'ho podia creure.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Gabriel Cebericha de crusader va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 79, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kenneth Løvold de crusader la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

henkies team

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de henkies van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Aldert Knevel.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Boy Piket de henkies va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 16. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jens van Voorn. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.