Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729366940

Liga 729366940 Información oficial sobre el partido 729366940 en Hattrick

21.04.2024 20:00:00

superjodu Alineación oficial del equipo 'superjodu' en el partido 2 - 0 crusader AFC Alineación oficial del equipo 'crusader AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
superjodu Alineación oficial del equipo 'superjodu' en el partido 3 - 0 crusader AFC Alineación oficial del equipo 'crusader AFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

superjodu

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a superjodu va ser Jikke Hupkens.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de superjodu va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juliën Harthoorn progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Jikke Hupkens, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Al minut 9 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Enrique Balmón de superjodu va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gerlof Bredevoort. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Lleyton Boon va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gerard Kok per poc que no incrementa el marcador al minut 72. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nicky van Zeijl va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 225 Minuto 77 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Jikke Hupkens de superjodu va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El superjodu ho intentava per la dreta per mitjà de Jikke Hupkens, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Lleyton Boon va sorprendre Nicky van Zeijl amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

crusader AFC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): crusader van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Larry Wiggers va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Demis Wiesenekker va ridiculitzar a en Frederic Ebbens amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.