Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729363025

Liga 729363025 Información oficial sobre el partido 729363025 en Hattrick

05.05.2024 20:00:00

FC Crimson Kings Alineación oficial del equipo 'FC Crimson Kings' en el partido 5 - 3 Drienerlodudes Alineación oficial del equipo 'Drienerlodudes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Crimson Kings Alineación oficial del equipo 'FC Crimson Kings' en el partido 5 - 0 Drienerlodudes Alineación oficial del equipo 'Drienerlodudes' en el partido
Tiene un resultado normal 4.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Crimson Kings

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nino Pander ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Crimson es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Crimson va aconseguir el 2 - 0 quan Nino Pander va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Crimson pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nino Pander va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 115 Minuto 59 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tamin Johanns de Crimson va fer un bon esprint per escapar-se de Bill Westerbaan i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 1. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nino Pander, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 1 per a Crimson.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 1 (Ocasión por la derecha): Al minut 1 es va veure una gran oportunitat per a Crimson per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Roël 'Werewolf' Mohamadigsan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Jari Weersing una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 17, però una magnífica aturada de Fabian van der Zee va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Nino Pander. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jari Weersing de Crimson amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arian Connor Bellinghausen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Drienerlodudes

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): Wayne Strohalm va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de de Dudes i marcant el 2 - 1.
  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): El 5 - 2 el va apuntar al seu compte particular Sjefke Geerolf de de Dudes després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, de Dudes seguien lluitant fins al final. Al minut 81, fruit d'aquests esforços, Bill Westerbaan va marcar el 5 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Sjefke Geerolf va fer al minut 77 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Roelf Hoornik, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.