Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729360895

Liga 729360895 Información oficial sobre el partido 729360895 en Hattrick

28.04.2024 20:00:00

Rainbow Stargazer Alineación oficial del equipo 'Rainbow Stargazer' en el partido 3 - 0 Red Hoggs Alineación oficial del equipo 'Red Hoggs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rainbow Stargazer Alineación oficial del equipo 'Rainbow Stargazer' en el partido 2 - 0 Red Hoggs Alineación oficial del equipo 'Red Hoggs' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rainbow Stargazer

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Stargazer, atacant per l'esquerra al minut 41, va aprofitar el magnífic llançament de Vitaliy Belolapotkov per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): Stargazer va obtenir un penal al minut 62, que va llançar a la perfecció Finn Beek. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 139 Minuto 81 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Driekus Zielhuis va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Owen Zoet per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 0

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): En Finn Beek es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Red Hoggs

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Owen Zoet va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rinus Frijlink, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Dré Harte va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Hoggs que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ante Milolović estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Mitch van Beers, als 31 minuts, va fallar per ben poc.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Hoggs van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Gilbert Walvisch va sortir desviat a la dreta de la porteria.