Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729360891

Liga 729360891 Información oficial sobre el partido 729360891 en Hattrick

21.04.2024 20:00:00

Red Hoggs Alineación oficial del equipo 'Red Hoggs' en el partido 1 - 3 SC Haydn United Alineación oficial del equipo 'SC Haydn United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Red Hoggs Alineación oficial del equipo 'Red Hoggs' en el partido 2 - 1 SC Haydn United Alineación oficial del equipo 'SC Haydn United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,1 % 0,5 % 9,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Hoggs

Goles Goles

  • 102 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Arnie Krassenburg de Hoggs va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Hoggs va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dré Harte va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ysbert Posthumus.
  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Arnie Krassenburg va estar a punt de marcar al minut 13 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Gilbert Walvisch va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 60 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Arnie Krassenburg de Hoggs va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Freddie van Eijkeren de Hoggs es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 69, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Arnie Krassenburg de Hoggs va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

SC Haydn United

Goles Goles

  • 143 Minuto 10 (Gol de contra por la derecha): El jugador Jorn van Hemert de scHU es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sep Debets va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de scHU va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jan-Arie Verzijden, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Evert-Jan Dodebier. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de scHU van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Sep Debets va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): scHU quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sep Debets va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.