Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729358703

Liga 729358703 Información oficial sobre el partido 729358703 en Hattrick

14.04.2024 20:00:00

Crazy's Devils Alineación oficial del equipo 'Crazy's Devils' en el partido 0 - 2 v.v. Snoek-baars Alineación oficial del equipo 'v.v. Snoek-baars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Crazy's Devils Alineación oficial del equipo 'Crazy's Devils' en el partido 2 - 1 v.v. Snoek-baars Alineación oficial del equipo 'v.v. Snoek-baars' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,8 % 1,2 % 13,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crazy's Devils

v.v. Snoek-baars

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): En Emrullah Ataker va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Arnaud Drouin la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Tim Madigan, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Snoek-baars sortien al contraatac. La falta llançada per Arnaud Drouin va sortir força alta sense massa perill.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Arnaud Drouin va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 76, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Arnaud Drouin va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Gerardo Leuro va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ferry Bokhove de Snoek-baars amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xalvador Boza de Snoek-baars va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.