Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729353622

Liga 729353622 Información oficial sobre el partido 729353622 en Hattrick

12.05.2024 20:00:00

St. Stefanie Alineación oficial del equipo 'St. Stefanie' en el partido 4 - 3 the_kooksmate Alineación oficial del equipo 'the_kooksmate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
St. Stefanie Alineación oficial del equipo 'St. Stefanie' en el partido 3 - 2 the_kooksmate Alineación oficial del equipo 'the_kooksmate' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,3 % 11,7 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

St. Stefanie

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Shimon Ohav va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. StS empatava el partit, 1 a 1, al minut 11.
  • 138 Minuto 57 (Gol evento especial extremo + rematador): Alvin Andersson estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Dominicus Hoekstra va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 57.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): El jugador József Szalai de StS, després de 67 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 105 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 74, Gennaro Labanti va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Heřman Knebl que, sense oposició, la va convertir en gol 4 - 3. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 13 per blocar una centrada d'en Gennaro Labanti va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de StS.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El StS va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Dominicus Hoekstra la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): StS va estar a punt de posar-se per davant al minut 60 però Regner Prang va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): En Dominicus Hoekstra es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

the_kooksmate

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 10, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Apolinario Forclas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): the_kooksmate agafava avantatge al minut 18 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Apolinario Forclas amb mestria.
  • 162 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Rumen Vuchkov, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, el the_kooksmate va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rumen Vuchkov s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.