Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729353619

Liga 729353619 Información oficial sobre el partido 729353619 en Hattrick

05.05.2024 20:00:00

FC Low Expectations Alineación oficial del equipo 'FC Low Expectations' en el partido 0 - 5 St. Stefanie Alineación oficial del equipo 'St. Stefanie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
FC Low Expectations Alineación oficial del equipo 'FC Low Expectations' en el partido 0 - 8 St. Stefanie Alineación oficial del equipo 'St. Stefanie' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Low Expectations

St. Stefanie

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Tymofii Sviridov que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Dominicus Hoekstra va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 35, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del StS, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, StS va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Alvin Andersson, amb un xut sec des de la dreta.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del StS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Shimon Ohav va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Dominicus Hoekstra de StS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 52. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 3 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Gennaro Labanti van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Jack de Keizer a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a StS al minut 9, però el xut de Giuseppe Pini va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Giuseppe Pini de StS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Giuseppe Pini al minut 49.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Dominicus Hoekstra quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Menke Ackerman, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Tymofii Sviridov, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Tymofii Sviridov va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Tymofii Sviridov, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. StS va quedar sense poder incrementar el seu marcador.