Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729351317

Liga 729351317 Información oficial sobre el partido 729351317 en Hattrick

21.04.2024 20:00:00

The Psychedelic Strikers Alineación oficial del equipo 'The Psychedelic Strikers' en el partido 1 - 2 Kingma United Alineación oficial del equipo 'Kingma United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Psychedelic Strikers Alineación oficial del equipo 'The Psychedelic Strikers' en el partido 3 - 1 Kingma United Alineación oficial del equipo 'Kingma United' en el partido
Tiene mala suerte 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Psychedelic Strikers

Goles Goles

  • 135 Minuto 15 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Alessandro Leddy de Psychedelic va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Amb 5 minuts disputats, Alessandro Poels gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Efthimis Mpaxevanis va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Psychedelic per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Maximiliaan Boetes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Efthimis Mpaxevanis al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Manuel Bolscher va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Psychedelic ho intentava per la dreta per mitjà de Jaap Hetebrij, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Psychedelic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manuel Bolscher en un 1 contra 1 amb el porter Efthimis Mpaxevanis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 el Psychedelic va posar setge sobre la defensa central visitant però en Alessandro Leddy no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Psychedelic va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alessandro Leddy la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Kingma United

Goles Goles

  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador visitant Jan-Pieter van Beers va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 73 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 75, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ignace Demmenie es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Kingma, l'equip va recuperar la pilota al minut 14 i va contraatacar. En Gian Franco Chiappa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En László Hódos al minut 52 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.