Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729351210

Liga 729351210 Información oficial sobre el partido 729351210 en Hattrick

05.05.2024 20:00:00

Daim Alineación oficial del equipo 'Daim' en el partido 3 - 1 Funky Lowlives Alineación oficial del equipo 'Funky Lowlives' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Daim Alineación oficial del equipo 'Daim' en el partido 8 - 1 Funky Lowlives Alineación oficial del equipo 'Funky Lowlives' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Daim

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Wesley Nanninga va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Daim.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Jürgen Benneker va donar a Daim un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 53 minuts, el tirador de faltes del Daim va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Maarten-Jan Helderman, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Daim va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gied Palmen en un 1 contra 1 amb el porter Kent Sørensen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 63 quan Jürgen Benneker de Daim gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Gied Palmen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 215 Minuto 75 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Richard van Doorne va rebre molts aplaudiments. Al minut 75 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Gied Palmen es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Funky Lowlives

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Lowlives van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 27, quan Dario Tassoni va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Kiril Alexandrov, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Dario Tassoni va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ian Ovijač va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 254 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Al minut 76, els visitants van tenir l'oportunitat d'apropar-se al marcador quan l'àrbitre va assenyalar un penal a favor seu, però Dario Tassoni va fallar-lo.