Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729350420

Liga 729350420 Información oficial sobre el partido 729350420 en Hattrick

21.04.2024 20:00:00

NFC Solis Alineación oficial del equipo 'NFC Solis' en el partido 1 - 0 SV MyStyx Alineación oficial del equipo 'SV MyStyx' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NFC Solis Alineación oficial del equipo 'NFC Solis' en el partido 1 - 1 SV MyStyx Alineación oficial del equipo 'SV MyStyx' en el partido
Tiene un resultado normal 0.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,4 % 48,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NFC Solis

Goles Goles

  • 123 Minuto 63 (Gol por la derecha): Passats 63 minuts, Sjef Mantingh, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Solis es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Solis la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Solis va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Battista Reiter va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Solis, l'equip va recuperar la pilota al minut 42 i va contraatacar. En Charif Ouidar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 51 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Sjef Mantingh va ser clau en la jugada d'atac de Solis al minut 51, quan ell mateix va fer una passada brutal a Pierre Westerhoff, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Charif Ouidar, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

SV MyStyx

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 25, tothom va saber perquè en Nicolas Rousseau era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 260 Minuto 76 (Ocasión de falta): El jugador visitant Elko van Gijzel va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 76 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Volkert Veldscholten de MyStyx amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolas Rousseau de MyStyx es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.