Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729326959

Liga 729326959 Información oficial sobre el partido 729326959 en Hattrick

28.04.2024 19:25:00

Darkness of the Sahara Alineación oficial del equipo 'Darkness of the Sahara' en el partido 5 - 2 widad tlemcen club Alineación oficial del equipo 'widad tlemcen club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Darkness of the Sahara Alineación oficial del equipo 'Darkness of the Sahara' en el partido 3 - 1 widad tlemcen club Alineación oficial del equipo 'widad tlemcen club' en el partido
Tiene suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Darkness of the Sahara

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va premiar Darkness amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Carlos Linares Torras va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 8 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Declan Baldon va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 19 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Fadri Ender es va introduir dins la defensa central al minut 19, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Darkness va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carlos Linares Torras progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Darkness va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Carlos Linares Torras va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Patrik Hunya que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Delio Fiumali, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El Darkness ho intentava per la dreta per mitjà de Delio Fiumali, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Carlos Linares Torras una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 71, però una magnífica aturada de Chatpangon Francisco va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Declan Baldon, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

widad tlemcen club

Goles Goles

  • 151 Minuto 74 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 74 del partit, anotant el 4 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Sadri Güzün.
  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 els aficionats de tlemcen van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Francisco José Talmasky va anotar el 4 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.