Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729324055

Liga 729324055 Información oficial sobre el partido 729324055 en Hattrick

12.05.2024 19:30:00

AKUREYRI IN CHAMIPIONS Alineación oficial del equipo 'AKUREYRI IN CHAMIPIONS' en el partido 3 - 4 Aston Villa_ Alineación oficial del equipo 'Aston Villa_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
AKUREYRI IN CHAMIPIONS Alineación oficial del equipo 'AKUREYRI IN CHAMIPIONS' en el partido 2 - 6 Aston Villa_ Alineación oficial del equipo 'Aston Villa_' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,7 % 0,4 % 91,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AKUREYRI IN CHAMIPIONS

Goles Goles

  • 101 Minuto 62 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Kristgeir Eyvindarson trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 103 Minuto 83 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Karl Bjarnhéðinsson va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 4.
  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Einar Georgsson de CHAMIPIONS va demostrar les seves habilitats al minut 85 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Eysteinn Sigfússon va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 35 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Aston Villa_

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb 22 minuts jugats, Jón Ágústsson de AstonVilla va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 25 de partit va donar a AstonVilla l'avantatge per 0 - 2. Ævar Gestsson en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): AstonVilla va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ævar Gestsson, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sigmann Marbjörnsson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CHAMIPIONS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jón Ágústsson la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del AstonVilla es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 4 arribava al minut 82.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del AstonVilla que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eiður Snorrason, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Hákon Guðmundsson va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Tómas Níelsson va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Viggó Hjartarson de AstonVilla va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64 de partit, Viggó Hjartarson de AstonVilla va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.