Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729324045

Liga 729324045 Información oficial sobre el partido 729324045 en Hattrick

28.04.2024 19:30:00

CoUnion Alineación oficial del equipo 'CoUnion' en el partido 2 - 2 Aston Villa_ Alineación oficial del equipo 'Aston Villa_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
CoUnion Alineación oficial del equipo 'CoUnion' en el partido 3 - 5 Aston Villa_ Alineación oficial del equipo 'Aston Villa_' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,1 % 63,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CoUnion

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Passat el minut 29 de joc, Auðbjörn Skarphéðinsson facilitava les coses al CoUnion amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 113 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, CoUnion aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Árni Lýðsson va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Auðbjörn Skarphéðinsson, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): El jugador de CoUnion Ottó Friðsteinsson quasi va assolir l'empat al minut 66 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Reynir Hauksson de CoUnion es va guanyar la targeta groga merescudament.

Aston Villa_

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Viggó Hjartarson arribés a peus de Arnór Einarsson, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a AstonVilla el 0 - 1.
  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): En Arnór Einarsson va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 30. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Es duien 17 minuts de partit jugats quan Hákon Guðmundsson va estar a punt de posar per davant a AstonVilla amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lúkas Eyjólfsson va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Arnald Arnbjörnsson va marcar al minut 18 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 215 Minuto 65 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Eiður Snorrason quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 280 Minuto 67 (Ocasión de falta): Arnór Einarsson va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 274 Minuto 84 (Ocasión de penalti): Al minut 84 de partit, Arnór Einarsson de AstonVilla va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ævar Gestsson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eiður Snorrason de AstonVilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.